OM MIG

Hej på er!
Mitt namn är Marie, jag är 33 år och lever tillsammans med min familj i en liten by mitt i Skåne. 
Jag arbetar som life/samtalscoach med kognitiv och beteendeinriktad coaching. Jag är även Licensierad kostrådgivare och Diplomerad mindfulnessinstruktör.

Vad som fick mig att starta upp 4you4life från början var för att jag ville hjälpa och bevisa för människor att det går att göra en hållbar förändring och faktiskt må bra och känna lycka, på riktigt! 

Jag gjorde själv en stor förändring i mitt liv som började för ca tre år sedan och jag ångrar mig inte en sekund. 
( Läs bildtext)

Vi alla förtjänar att må bra och känna lycka, att vara trygga i oss själva och lyssna på våra kroppar och ta hand om oss på bästa sätt.
"I många år levde jag i tro om att jag var tvungen att acceptera det liv jag levde, att jag helt enkelt fick acceptera mina upplevda problem såsom, stress, aggression, depression, tvångstankar och ångest.Och att jag inte kunde må bättre utan fick helt enkelt stå ut.
 Hetsätningen och att PCOS var ursäkten till mycket. både för övervikten (30kg övervikt) och de mentala hindren.
Jag lade skulden på  alla andra över mitt mående, det var aldrig mitt fel att jag mådde som jag gjorde. 

Jag bestämde mig för att ta mitt ansvar, ansvar för mig själv och mitt mående. Att ta kontrollen över mitt liv och inte stanna kvar i den negativa och sorgliga bilden som jag hade målat upp i flera år. Vi har ett val och vi kan sträva efter att nå vår bästa version av oss själva, med rätt inställning och rätta verktyg så är det möjligt att få det livet som vi verkligen vill leva och fylla alla våra dagar med liv!"

Är det något du undrar över eller vill få kontakt med mig så fyll i formuläret här nedanför och så återkommer jag till dig så snart jag har möjlighet. 

INNAN DU SKICKAR! Du är införstådd med att 4you4life sparar dina uppgifter för att hålla kontakt med dig som klient, vid avslutat samarbete sparas uppgifter högst 6 månader. Meddela mig om du vill att dina uppgifter skall rederas tidigare. Titta gärna i skräpposten om du väntar svar från mig, ibland hamnar mailet fel! TACK!